RSS 2.0

Söka Jobb
Datum: 2010-01-21 Tid: 21:17:04 Direktlänk Idioti Kommentarer (2)

Idag har jag sökt jobb och det är det bästa jag vet. Man hittar ett intressant jobb som kan passa och kommer till en länk där det står "regristrera din cv här". In på sidan och fylla i namn, adress, person nummer, meriter, persoligt brev och en hel del annat. 15min senare är man klar och konstaterar att man antagligen inte ens kommer att få ett svar. Tillbaka till AMS sidan och hittar yttligare ett intressant jobb. Wow 2 på en dag. Åter igen "regristrera ditt cv här". 15min senare sitter man åter igen och konstaterar att man antagligen inte ens kommer att få ett svar. Ett par timmar senare sitter man och har sökt hela 10 jobb bla jobb som system tekniker, mode designer, plats chef och ett par andra jobb som man nog absolut ligger högt i kurs till att få :) Ca 2-3 av jobben är sånna som man i verkligheten skulle kunna klara med dom kundskaper man har. Nöjd loggar man in i mailen (man kan ju ha fått svar). Wow 10 svar direkt. "Hej och tack för din ansökan. Vi kommer att gå igenom samtliga ansökningar löpande varefter vi kallar utvalda kandidater till en första intervju". Wow dom kommer läsa min ansökan, nu ligger jag bra till :).

Skämt å sido. Alla vet att dom använder sig av dator program som sorterar bort ansökningar med hjälp av nyckel ord. Nyckel ord nr1: B- Körkort. Och där är jag redan bort sorterad. Hehe det får väl bli att söka tim anställning i någon liten kiosk i skogen. Nog om mig nu.
Kommentarer:
JessiCa
Datum: 2010-01-21 Tid: 21:27:22 URL: http://fuckerfuck.blogg.se/

Nu ska du inte vara så negativ :O

Tänk åtminstone lite positivt, det är inte många som kan få jobb nu, dom flesta blir ju av med jobb, men... Kolla på prefond, för byggen & industri och sådant börjar ju få in en heeeel del arbeten nu, på min förra APU-plats så är dom tvungna att anställa en hel del för detta året kommer bli kanon säger dom, UBAB har fått in hur mkt som helst, o.s.v, det är ju värt ett försök iaf :) (Om du inte redan har kollat d.v.s)

JessiCa
Datum: 2010-01-21 Tid: 21:44:23 URL: http://fuckerfuck.blogg.se/

Meeh... Jag är inte så fråktansvärt insatt i det där :O Så nu ska du inte kritisera lilla systra di för att hon bara ville få dig på bättre tankos :)


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?


Läs innan du kommenterar:

Mina designer på bloggen är gratis, men bara en person
får den. Jag kan tänka mig att göra beställnings designer,
men bara om jag tycker att idén verkar rolig och
intressant att göra.

Reklam / Spam raderas

Skriv eran blogg adress så svarar jag där,
annars svarar jag här om inget annat anges.

E-post? Det finns en ikon längst upp i bloggen om
du hellre vill kontakta mig via e-post

Läs igenom kommentaren innan ni trycker på skicka,
Så att allt är rätt ifylltTrackback