RSS 2.0

Bästa versionen
Datum: 2010-01-31 Tid: 19:43:10 Direktlänk Roligt Kommentarer (0)HaHa

Ny Design..
Datum: 2010-01-31 Tid: 14:56:47 Direktlänk Blogg Design Kommentarer (5)

Nu har jag gjort min nya design:) Börjar lära mig lite nu. Fått en hel del hjälp av E.K än så länge. Ska nog börja på en ny design nu. Kommer antagligen ge bort den nya sen när den blir klar till någon som är intresserad. Men vi får se hur det går. Nog om mig.

Johannas Design Klar...
Datum: 2010-01-28 Tid: 11:09:49 Direktlänk Blogg Design Kommentarer (3)klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Torsdag...
Datum: 2010-01-28 Tid: 06:56:30 Direktlänk Allmänt Kommentarer (1)

Snart ska vi lämna vår dotter på dagis. Sen ska jag försöka hinna klart med en design som jag gör åt min syster Johanna:) Den är svart med massa lila och mera lila och inslag av lila. Ni får se när den är klar. Nog om mig.

Uppdatering
Datum: 2010-01-26 Tid: 14:36:50 Direktlänk Allmänt Kommentarer (1)

Här kommer min uppdatering. Jag har haft massa annat att göra än att skriva blogg dom senaste dagarna. Ska försöka skärpa mig. Kanske skriver ngt mer lite senare.

Lilja Gästbloggar
Datum: 2010-01-23 Tid: 21:50:31 Direktlänk Allmänt Kommentarer (2)

First time.

Som jag bloggar. Första och förmodligen sista. Föredrar att INTE låta världen få reda på vad jag tycker och tänker. Det fanns en gång.... Privatliv.....Snipp snapp snutt, så var sagan slut........

Så vi låter detta bli en engångsgrej. För er och för min skull. :)

Och och... Idag har Mathias och Andreas vart och slängt skräp, inhandlat mat och alkohol och dessutom spelat ps3. Det ni! - effektivitet på hög nivå!

Jag vill även stolt meddela att idag, lördagen den 23 Januari, är det tre veckor och två dagar sedan som jag rökte sist. 1050 kr i sparbössan tack vare detta! Några månader till så har jag skaffat mej ett nytt hallgolv. Me like.
(att jag fortfarande snusar får stanna mellan dej och mej)

Nu är E:k inne med Fis som gapar och skriker, drömmer väl antagligen mardrömmar om ballonger.
Mathias spelar ps3 av någon form. Man skall döda något.
Andreas sitter och tittar på, från 2 dm avstånd. Så han skall kunna se vad Mathias dödar. Intressant spel det där.

Jadu, Nu kan jag inte komma på någonting mer att skriva. Det är ett under för mej hur alla ni bloggare kan skriva tre-fyra inlägg/dag. Jag lyfter på hatten för er. Jag kan med all säkerhet säga att jag inte hade lyckats med denna bedrift ens om jag försökte. Som sagt. Jag nöjer mej med att gästblogga... En gång.

Ha en fortsatt trevlig kväll // Lilja


Brottom?
Datum: 2010-01-23 Tid: 07:37:38 Direktlänk Allmänt Kommentarer (1)

Såg nyss ett nyhetsinslag om att dom har börjat adoptera bort barn från Haiti. Jag tyckeratt det känns lite väl tidigt. Hur kan dom vara säkra på att föräldrar och släktingar inte är i livet? Kan bara tänka mig själv om nått liknande hände i Sverige och jag överlever och får reda på att min dotter antagligen adopterats bort till ett annat land. Känns som att dom behandlar dom här barnen som husdjur som man kan skicka iväg lite hur som helst bara för att slippa ta hand om dom under tiden tills man säkert kan säga att man inte kan hitta några anhöriga. Jag kan mycket väl ha fel och jag hoppas att dom har något säkert sätt att veta att dom gör rätt och att det inte finns anhöriga. I normala fall tar adoption flera år av utredningar mm. Iallafall här i byråkrat Sverige. Nog om detta.

Söka Jobb
Datum: 2010-01-21 Tid: 21:17:04 Direktlänk Idioti Kommentarer (2)

Idag har jag sökt jobb och det är det bästa jag vet. Man hittar ett intressant jobb som kan passa och kommer till en länk där det står "regristrera din cv här". In på sidan och fylla i namn, adress, person nummer, meriter, persoligt brev och en hel del annat. 15min senare är man klar och konstaterar att man antagligen inte ens kommer att få ett svar. Tillbaka till AMS sidan och hittar yttligare ett intressant jobb. Wow 2 på en dag. Åter igen "regristrera ditt cv här". 15min senare sitter man åter igen och konstaterar att man antagligen inte ens kommer att få ett svar. Ett par timmar senare sitter man och har sökt hela 10 jobb bla jobb som system tekniker, mode designer, plats chef och ett par andra jobb som man nog absolut ligger högt i kurs till att få :) Ca 2-3 av jobben är sånna som man i verkligheten skulle kunna klara med dom kundskaper man har. Nöjd loggar man in i mailen (man kan ju ha fått svar). Wow 10 svar direkt. "Hej och tack för din ansökan. Vi kommer att gå igenom samtliga ansökningar löpande varefter vi kallar utvalda kandidater till en första intervju". Wow dom kommer läsa min ansökan, nu ligger jag bra till :).

Skämt å sido. Alla vet att dom använder sig av dator program som sorterar bort ansökningar med hjälp av nyckel ord. Nyckel ord nr1: B- Körkort. Och där är jag redan bort sorterad. Hehe det får väl bli att söka tim anställning i någon liten kiosk i skogen. Nog om mig nu.

Tristess...
Datum: 2010-01-19 Tid: 17:25:44 Direktlänk Allmänt Kommentarer (4)

Idag har det hänt absolut inget intressant alls. Vissa dagar är bara för dryga. Hade det inte vart för vår dotter hade jag nog helst sovit bort dagen. Det är verkligen illa när man ser fram emot att diska för att få något att göra :) Mina köttbullar blev ioförsig mycket goda idag. Det blev sånna köttbullar man bara får till en gång på hundra hehe. Makaronerna blev visserligen överkokta å sliskiga. Totalt får min mat 3 toasters av 5 :) Nog med dynga nu. Hoppas morgondagen har något intressant att bjuda på.

Måndag...
Datum: 2010-01-18 Tid: 09:31:24 Direktlänk Allmänt Kommentarer (1)

Jahopp då var det Måndag igen och ny vecka. Det har åter igen börjat snöa. Jag tycker att det får räcka med snö nu även om jag gillar snö. Jag längtar efter våren och sommaren så man slipper alla vinterkläder och då tänker jag inte på mig själv utan på vår dotter som ska kläs på varje morgon innan dagis. Att klä henne för kylan är en hel vetenskap och tar uppåt 30min. Mycket bättre på sommaren då räcker det att ta på henne skor mer eller mindre när man ska ut. Nog om detta. Hoppas denna veckan har något possitivt att erbjuda för det har vart mörkt ett tag nu. Kanske skulle ta å söka alla 2 jobb som finns. Ska ioförsig till min jobbcoach på Onsdag och då får jag kanske en praktik plats med bra möjligheter till anställning och betalt truck kort. Får iallafall hoppas på det så man kommer hemifrån en stund  på dagarna. Att bara sitta hemma dag ut och dag in går mig på nerverna. Nu ska jag spela PS3 :)

Söndag...
Datum: 2010-01-17 Tid: 09:58:54 Direktlänk Allmänt Kommentarer (3)

Finns det något tråkigare än Söndagar? Imorgon blir det Måndag och ny vecka med möten, jobb sökande och massa ansvar. Men men får man bara Måndagen att gå så rullar resten av veckan på ganska fort så det blir Lördag igen så man kan ta det lugnt och koppla av. En tanke som surrar mycket i mitt huvud just nu är jordens påstådda undergång år 2012. Nej jag har inte fått det från filmen med samma namn utan hört om det från en rad andra källor och efter det sökt efter fakta. Det finns mer bevis för att det verkligen kommer att hända än bevis emot. Ni som vet vad jag pratar om får gärna komma med egna funderingar och synpunkter på området. Ni som tror att jag är galen kan söka på "2012" på google och youtube. Kolla gärna på conspiracy theory med jessie ventura där han får reda på hur USA´s elit bygger hemliga bunkrar som skydd mot katastrofen 2012 där dom rika kan köpa en plats. Meningen är väl att eliten å dom rika ska överleva och skapa en ny elit civilisation. Jaja nog om detta.

Hur tänker man då?
Datum: 2010-01-16 Tid: 19:22:51 Direktlänk Idioti Kommentarer (1)

Förstår mig inte på tatueringar i ansiktet men detta tar nog priset.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6438208.ab

Mitt Första Inlägg Någonsin
Datum: 2010-01-16 Tid: 16:47:21 Direktlänk Allmänt Kommentarer (2)

Jag sa för ett tag sedan att jag aldrig skulle skriva blogg men ändå sitter jag här nu. Att jag skulle skriva blogg var för mig lika otroligt som att jag och min barndomsvän en dag skulle sitta ner och diskutera dagisplatser och gå ut med barnvagnar vilket nu för tiden är vanligt förekommande sysslor. Vad jag ska skriva i bloggen har jag inte den blekaste om ännu men tänkte skriva ner mina tankar och funderingar om olika saker som dyker upp istället för att tjata hål i huvudet på folk i min omgivning. Efter påtrycknigar från min syster som kräver att jag ska vara aktiv inläggsskrivare så ska jag försöka skriva något varje dag men vi får se hur det blir. Den som läser får se.